Bio kruiden tictuur van Elohim-centre 

 

De deva kruidentictuur ankeren het ware zelf en het volledige potentieel van de pillar of light en ieder ander, diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi mede omdat de kruidenplanten en hun deva's of natuur spirits, met zoveel liefde worden verzorgd en groeien op de krachtige en hoog vibrerende , 13D diepte werking. Ze werken in op alle chakra's cellen, gen, DNA en de gedragspatronen.   

 

De deva's kruidentictuur zit kruid of bloem  dat multidimensionaal geactiveerd en bezield is met de deva-kracht van de plantensoort. Hierdoor is het zeer sterk werkzaam in het geestelijke gebied. Vanuit de geestelijke aura werkt het vervolgend door tot in het psychische, mentale, gevoelens- en fysieke lagen. De geactiveerde kosmische kracht van de planten-deva helpt ieder het hoogste potentieel en het ware zelf uit te drukken in het dagelijks functioneren. je kunt het onder het kussen stoppen, in nemen of vasthouden (mediteren). 

 

 

Gebruik aanwijzing:

 

druppel 3x per dag in het water

*inhoud is 100% granen jenever

 

 

Met liefde kiezen wij de producten zorgvuldig voor u uit!! Op verzoek stemmen we voor uw af welk Edelsteen of Tinctuur u nodig hebt.


Wilg tinctuur

Wilg: wijsheid & doorstroming

 

Wilg laat alles weer stromen, zodat het geen wat er niet meer toe doet losgelaten kan worden. Maakt flexibel vanuit de basis. Het zet je in je meesterschap en laat je kind weer spelen. Fysiek is wilg goed voor de vochthuishouding. Heeft een verzachtende invloed op het hoofd. Is goed voor oververmoeiede en gespannen mensen.

€ 13,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Citroen melisse

Citroen melisse:

troost, ontspanning, geborgenheid bij liefdeswonden, drukte of grofstoffelijkheid.

 

Citroen melisse geeft troost en geborgenheid en helpt in periodes waar angsten en pijnen aan het licht komen. Geeft goede invloed op het hart, het hoofd en de spijsvertering. Ze heeft ook in goede invloed bij klachten van nerveuze aard en ondersteunt bij een rustige slaap. 

€ 13,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Braam tinctuur

Braam: grenzen stellen en zelf acceptatie

 

daadkracht en helpt bij het stellen van grenzen. Braam ondersteunt bij het maken van keuzes en het doorhakken van knoppen. Evenwicht in mannelijk en vrouwelijk aspecten. Fysiek: Braam beínvloedt zuiverend alle infecties door bevuiling van het lichaam. Goede hulp bij diarree. opbouwen voor gestel. Verrijkt en bloedreinigd.

€ 13,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen