Bio kruiden tictuur van Elohim-centre 

 

De deva kruidentictuur ankeren het ware zelf en het volledige potentieel van de pillar of light en ieder ander, diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi mede omdat de kruidenplanten en hun deva's of natuur spirits, met zoveel liefde worden verzorgd en groeien op de krachtige en hoog vibrerende , 13D diepte werking. Ze werken in op alle chakra's cellen, gen, DNA en de gedragspatronen.   

 

De deva's kruidentictuur zit kruid of bloem  dat multidimensionaal geactiveerd en bezield is met de deva-kracht van de plantensoort. Hierdoor is het zeer sterk werkzaam in het geestelijke gebied. Vanuit de geestelijke aura werkt het vervolgend door tot in het psychische, mentale, gevoelens- en fysieke lagen. De geactiveerde kosmische kracht van de planten-deva helpt ieder het hoogste potentieel en het ware zelf uit te drukken in het dagelijks functioneren. je kunt het onder het kussen stoppen, in nemen of vasthouden (mediteren). 

 

 

Gebruik aanwijzing:

 

druppel 3x per dag in het water

*inhoud is 100% granen jenever

 

 

Met liefde kiezen wij de producten zorgvuldig voor u uit!! Op verzoek stemmen we voor uw af welk Edelsteen of Tinctuur u nodig hebt.

€ 13.75
Braam tictuur
Brandnetel
Brandnetel
Wilg
Wilg

Citroen Melisse
Citroen Melisse
Lavendel
Lavendel
Marjolein
Marjolein