Reading/Healing/coach:

 

In een consult kan ik je de ondersteuning bieden bij de de thema's waarbij je vastloopt in het leven. Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spirituele gebied.

 

Gevoelens van eenzaamheid, je niet begrepen voelen door de omgeving, sombere gedachten, moe, burn-out, relatieproblemen, op het werk en/ of met autoriteit, lichamelijke klachten, angsten en piekeren.

 

Zaken waarvoor je soms liever weg wilt lopen; je stort je op je gezin, op je werk of sport, je bent als het ware op de "vlucht". Je merkt echter dat dit maar tijdelijk helpt. De thema's blijven je achtervolgen. Net zo lang tot dat je het begrijpt en ingrijpt. Dan zou een reading/healing consult je kunnen helpen.

 

In een kosmische reading/healing consult stem ik me af op jouw lichaam en energieveld.

Aan de hand van jouw persoonlijke vraag of probleem kijk ik naar een oorzaak en de eventuele oplossing daarvan. Ik maak gebruik van mij intuïtieve en helder voelende gave en lees als het ware jouw energiesysteem.

 

Hierbij krijg ik de informatie waar jouw ziel of hogere zelf toestemming voor geeft, en die voor jou op dat moment het meest belangrijk is. Datgene waar je voor komt, wordt als het ware in het Licht gezet. Meer licht, dus meer bewustzijn, zodat de keuzes die je hebt worden verduidelijkt.

 

Vaak ervaren mensen in zo'n gesprek al energie overdracht. Ik fungeer als "kanaal"voor de hogere lichtwereld. Die werkt als het ware door mij heen. Daar waar mijn aandacht naar toe gaat, maar ook via mijn stem, gebeurt er al iets in jouw lichaam en auraveld.

 

Na de reading kunt u gaan liggen voor een healing. Dit is een krachtige energetische behandeling die inwerkt op al je energielichaam. Hiermee kunnen blokkades in het chakrasysteem worden doorbroken en oude pijnen geheeld worden.

 

Ook spanningen en oude overtuigingen die jou niet meer dienen, kunnen worden losgelaten. Dat betekent dat datgene wat je weerhoudt om je "heel" te voelen, naar de oppervlakte kan komen  om gezien en geheeld te worden.

 

Je levenskracht kan weer vrijer stromen, je voelt je ontspannen en meer in balans.

De healing methoden die ik gebruik zijn:

 

overdracht van helende energie

magnetiseren

soundhealing (hierbij maak ik gebruik van mijn stem)

 

klik hier voor een afspraak.