Reading/Healing/coach:

 

In een consult kan ik je de ondersteuning bieden bij de de thema's waarbij je vastloopt in het leven. Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spirituele gebied.

 

Gevoelens van eenzaamheid, je niet begrepen voelen door de omgeving, sombere gedachten, moe, burn-out, relatieproblemen op het werk en/ of met autoriteit, lichamelijke klachten, angsten  piekeren .

 

Zaken waarvoor je soms liever weg wilt lopen !?

Jezelf storten je op je gezin, op je werk of sport, je bent als het ware op de "vlucht".

Je merkt echter dat dit maar tijdelijk helpt. De thema's blijven je achtervolgen. Net zo lang tot dat je het begrijpt en bewust wordt waar u klachten vandaan komen, dan zou een reading/healing consult een goede keus zijn om u te kunnen helpen.

 

In een kosmische reading/healing consult stem ik me af op jouw lichaam en energieveld.

Aan de hand van jouw persoonlijke vraag of probleem kijk ik naar een oorzaak en oplossing . Ik maak gebruik van mij intuïtieve en helder voelende gave en lees als het ware jouw energiesysteem.

 

Hierbij krijg ik de informatie door, waar jouw ziel of hogere zelf toestemming voor geeft en die voor jou op dat moment het meest belangrijk is. Datgene waar je voor komt, wordt als het ware in het Licht gezet. Meer licht, dus meer bewustzijn, zodat de keuzes worden verduidelijkt.

 

Vaak ervaren mensen in zo'n gesprek al energie overdracht. Ik fungeer als "kanaal"voor de hogere lichtwereld. Die werkt als het ware door mij heen. Daar waar mijn aandacht naar toe gaat, maar ook via mijn stem, gebeurt er al iets in jouw lichaam en auraveld.

 

Na de reading kunt u gaan liggen voor een healing. Dit is een krachtige energetische behandeling die inwerkt op al je energielichaam. Hiermee kunnen blokkades in het chakrasysteem worden doorbroken en oude pijnen geheeld worden.

 

Ook spanningen en oude overtuigingen die jou niet meer dienen, kunnen worden losgelaten. Dat betekent dat datgene wat je weerhoudt om je "heel" te voelen, naar de oppervlakte kan komen  om,  gezien, geheeld en getransformeerd mag worden.

 

Je levenskracht kan weer vrij stromen met meer ontspanning en meer in balans.

De healing methoden die ik gebruik zijn:

 

Overdracht van helende energie zijn;

Magnetiseren

Soundhealing  o.a. : Mantras ,Klankschalen, Stemvorken, Windchimes, (Stem) enz...

Edelstenen Therapie

 

klik hier voor een afspraak.