Energetische huis/ gebouwen reinigen:

 

Het verdient enige aandacht dat niet alleen de woning of pand energetisch gereinigd wordt maar ook de persoon(en) zelf. Men dient zich ervan bewust te zijn dat ook de woonruimte verontreinigd kan raken door allerlei energieën en derhalve niet in harmonie kan zijn.

 

Deze energieën hebben vaak negatieve effecten op de gezondheid of welbevinden van de bewoners. Het moge duidelijk zijn dat een beter resultaat wordt bereikt bij het werken aan je eigen gezondheid als ook je woonruimte (schoon) is omdat je als persoon niet losgemaakt kan worden van je omgeving.

 

 

Verschijnselen van een energetisch verontreinigd huis

 

1. Soms is het heel duidelijk dat een huis energetisch verontreinigd is, maar het is vaker heel lastig om het te herkennen. De energie van een verontreinigd huis kan heel subtiel werken, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden, bij het normale leven horen. Voorbeelden daarvan zijn: ruzie met de buren, of met je eigen familie, dat je vaak ziek bent, veel pech hebt in allerlei opzichten, lichamelijke klachten, somberheid,negatief, enz enz.

 

2. U zou dus bij wijze van spreken toegeschreven kunnen worden aan het leven als je je niet bewust bent van de beïnvloeding ervan. Want iedereen heeft immers wel eens tegenslag,  

U moet wel bewust ervan zijn, dat de genoemde klachten geen toeval zijn !!

 

 

 

3. De verschijnselen die kunnen duiden op een energetisch verontreinigd huis zijn bijvoorbeeld:

Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, niet prettig, gespannen, benauwd aan.

Bepaalde ruimtes of plekken geven je een onrustig, angstig, verstikkend of vermoeiend gevoel.

 

4. Er gebeuren veel onverklaarbare dingen in huis, zoals verplaatste voorwerpen, kapotte of niet goed werkende apparatuur of lampen. Moeilijk slaap kunnen vatten of onrustig slapen.

Aanwezigheid voelen van of iets of iemand, terwijl er niemand is.

 

5. Koude windvlagen voelen in de woning of pand, ook al is uw huis verwarmd. 

Herhaaldelijk tegen verschillende onverklaarbare lichamelijke en/of geestelijke                         gezondheidsklachten aan lopen.

 

Als het gaat om een bedrijfspand

De sfeer onder de medewerkers is slecht, de productiviteit is laag of het ziekteverzuim is opvallend hoog.

 

Oorzaken van een energetisch verontreinigd huis:

 

De ervaring leert dat men vaak als eerste denkt aan entiteiten, geesten, zwarte magie, aardstralen, elektrosmog of wateraders, als gevraagd wordt naar de oorzaak van een energetisch verontreinigd huis. Dit is gedeeltelijk waar. Een groot gedeelte van de verontreiniging vindt ook plaats door de bewoners zelf (of ex-bewoners in het geval men een nieuw huis betrekt).

 

Negatieve emoties of emotionele toestanden zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, angst, irritatie enz., van een persoon blijven vaak lang in een ruimte ‘hangen’. 

Het advies is om eigenlijk elk jaar een 'grote schoonmaak' van het huis te laten doen, te vergelijken met de APK keuring van uw auto, en helemaal als men is verhuisd of is of gaat verhuizen naar een woning die al bewoond is geweest!

 

Mijn werkwijze; 

 

Beginnend met informatie inwinnen bij de bewoner over o.a. de hulpvraag, de ervaringen,                 toedracht, achtergronden enz

Ik scan het huis en zoek uit wat voor soort belasting in die ruimte bevindt.

Met mijn tools die ik gebruik zet ik deze in die op dat moment nodig zijn in samenwerking met de

energieoverdracht uit de boven wereld en moeder aarde.

 

 Ten slotte bespreek en evalueer ik samen met u mijn bevindingen. 

Nazorg heb ik hoog in het vaandel staan. Daarom is het altijd mogelijk na de huisreiniging contact op te nemen met vragen.

 

Bij de energetische huisreiniging raad ik aan dat de bewoners ook mee doen bij het ritueel en om het extra te bekrachtigen voor een optimaal resultaat, maar de keus ligt uiteindelijk bij u  of u mee wilt doen of niet!

Een van de tools die ik zou kunnen  inzetten zijn o.a.;  smudgen (salie branden), feng shui, numerologie, astrologie en dierenriem en edelstenen ,of sound.  

 

* Krijg je huis niet verkocht? Ook hier zijn er aantal factoren om je huis niet te kunnen verkopen. Hierbij kan ik u helpen! Neem gerust contact met me op.

 

* Uw bedrijf loopt niet goed? Vergeet niet dat je bedrijf samen met uw mee groeit. Als je blokkades hebt en je hebt deze niet goed kunnen verwerken en loslaten, dan spiegelt jouw bedrijf met je mee. Ook hier kunnen we samen naar kijken.

 

* Als ondersteunend middel verkoop ik de homehealer, toermalijnset, kristalbol en Flower of Life producten. 

 

* Voor het optimale resultaat vraag ik u om te zorgen dat voor de ceremonie het huis al opgeruimd, schoon en netjes is.

 

Bekijk de reviews  op mijn gastenboek!

 

klik hier voor een afspraak

klik hier voor prijzen