Wat is Edelsteentherapie?

 

Edelsteentherapie is een holistische therapie, waarbij het eigen geneeskrachtige mechanisme van het lichaam worden geactiveerd om ons fysieke, mentaal, emotioneel en spiritueel weer in evenwicht te brengen.

 

Wetenschappers hebben ontdekt dat kristallen een zogenoemde piezo-elektrische lading hebben. Ze trillen/genereren energie. Kristallen vergroten door hun perfecte structuur en harmonie trillingen in de directe omgeving door energievelden weer in hun optimale staat te herstellen.

 

Tijdens de sessie kies ik de stenen uit die op dat moment nodig zijn voor healing, en leg deze rondom en op het lichaam (chakra).

Voor de rest doen de stenen zelf hun werk. Ze verbinden zichzelf met elkaar als een groot harmonieus (liefdes) veld om jou te geven wat op dat moment nodig is. Tussentijds nodig ik engelen, gidsen, lichtmeesters en moeder aarde (deva’s) uit om jouw proces te ondersteunen.

 

Mijn handen leiden mij naar de plek waar het nodig is om te healen. De helende energie gaat via mijn handen en stroomt je lichaam binnen waardoor blokkades, pijn of oude (karmische) stukken worden opgelost. Vaak voel je na de kristallegging jezelf een stuk lichter, meer ontspannen en geaard. Je voelt meer rust in je lichaam.

 

De stenen kunnen na een behandeling zelfs gaan barsten, scheuren, dofheid geven en/of uitgewerkt zijn. Ze geven echt werkelijk alles om jouw proces te ondersteunen totdat ze helemaal op zijn.  Wij mensen kunnen nog wat leren van de onvoorwaardelijke liefde die het stenenrijk aan de mensheid kan geven! Het is normaal dat je in slaap valt of opeens emotioneel wordt, want dan kom je tot een healing space.

 

Drink na de behandeling genoeg water, want de toxine moet uit het lichaam komen.

De resonantie werkt 48 uur door. Doe je dat niet dan kan je hoofdpijn of andere klachten krijgen.

 

Na de sessie bied ik gelegenheid om een passende tinctuur, olie of stenen die jouw proces of thema te ondersteunen.

Mijn producten zijn geopend, geactiveerd en geprogrammeerd. klik hier voor een afspraak.