Feng shui:


Feng shui is oorspronkelijk een eeuwenoude Chinese leer. Feng shui is een methode die ervoor zorgt dat energie wordt teruggebracht op plaatsen waar dit ontbreekt.

 

Vaak wordt dit gedaan door het plaatsen of verplaatsen van meubels/planten/edelstenen  in huis. Op deze manier wordt er harmonie gecreëerd in jouw huis en zul je je uiteindelijk meer in balans en meer feng shui voelen.

Feng shui klinkt moeilijker dan het is. Het gaat erom dat d.m.v. objecten zoals meubels, planten of edelstenen te plaatsen een goede feng shui kunt creëren.

 

Ik zeg altijd; ‘Zoals je huis uitziet. Zo ben jij ook van binnen en buiten’.  Dus wat zou je aan je huis (jezelf) willen veranderen? Wil je een opgeruimd, netjes en een schoner huis? Daar kan ik je bij helpen.


Hoe belangrijk is het om je huis en jezelf te laten stromen! Een  eigen plek om heerlijk rustig te kunnen slapen en leven.


Ik maak gebruik van edelstenen, kristalhangers & Flower of life producten om in en rondom het huis te zetten. Om de positieve chi te activeren.  Dit kan gecombineerd worden met energetische huis en gebouwen reiniging. 


kijk ook voor ondersteunende producten op mijn webshop.


klikt hier voor een afspraak.