Commentaren: 10
 • #10

  Imke (woensdag, 30 januari 2019 19:59)

  Ons zoontje van 20 maanden slaapt sinds zijn geboorte ontzettend slecht bij ons in huis en was heel onrustig. Bij opa en oma en op het kinderdagverblijf slaapt hij super goed. De medische wereld wist het niet meer. Toen hebben we Yee man ingeschakeld. Ze kwam bij ons thuis en heeft veel advies gegeven om weer in een positieve flow te komen. Ze heeft ook ons huis gereinigd en de rust is weer terug. Yee man is ontzettend betrokken en en het lief. Het was een zeer prettige samenwerking en er is echt een wereld voor ons open gegaan! Ontzettend bedankt!

 • #9

  D. Vermeer (dinsdag, 21 augustus 2018 19:40)

  Omdat mijn zoontje van vier niet alleen wilt slapen, altijd nachtmerrie heeft, hebben we besloten om Joann in te schakelen. Haar werkmethode is veelzijdig, van feng shui tot numerologie. Na dat ik contact hebt opgenomen met haar, ging ze meteen aan de slag met onze geboortedatum. Op de dag zelf geef ze veel aandacht voor alle vragen die ik stelde. We kregen ook nog veel tips en trucs, waar we zelf daarna aan aan slag kunt. De volgende dag merken we al verschil! Het huis voelt aangenaam, mijn zoontje is rustiger en kalmer. Na een week kon hij weer in z'n eigen kamertje slapen!! Het is weer fijn om thuis te zijn! Dank je wel Joann!

 • #8

  Bo (vrijdag, 17 juni 2016 22:07)

  Hoi Yee Man!

  Daar ben ik weer! Je had vorig jaar voor mij een prachtige flower of life sticker in het oranje van 28 cm. We zijn inmiddels na een mooie reis in ons camperhuisje weer even terug in Nederland en hebben er een prachtige zoon bij, in Kreta geboren. We gaan over een aantal weken weer richting het zuiden en willen graag nog een keer twee flower of life stickers bij je bestellen als het kan omdat we de camper in Griekenland opnieuw hebben laten spuiten en we de stickers er niet heel af hebben kunnen halen :-( de camper ziet er nu heel kaal uit.. De stickers horen bij 'm.

  En ik zou ook nog een email sturen met de foto! Dus bij deze!

  De vraag of ze ook nog groter kunnen dan 28cm..

  Blessings,

  Bo

 • #7

  Ester (donderdag, 10 maart 2016 22:09)

  Vandaag heeft Joann een huis reiniging bij ons gedaan.
  Van het begin contact tot aan de uitvoering, geeft ze het alle tijd die het nodig heeft. Ze doet voorwerk en alles is heel persoonlijk.
  Alles is heel puur en echt gericht op het helpen van... Maakt niet uit hoe veel tijd het kost.
  Joann is een prettige, rustige persoon en ze laat alles op een natuurlijke manier lopen. Ze sluit aan bij je vragen en geeft duidelijk handvatten.
  Wij vonden het prettig dat ze een eigen combinatie van technieken en gevoel gebruikt gecombineerd met kennis van verschillende dingen (stenen, stalingen, feng shui enz.)
  Zelfs het voorstel voor de datum van de afspraak komt voort uit numerologie...
  Super bedankt!
  Het huis voelt al lichter en we gaan verder aan de slag met je adviezen.

 • #6

  Pui Kei (woensdag, 24 februari 2016 16:56)

  Uit nieuwsgierigheid heb ik een sessie afgenomen bij Joann. Om dezelfde reden heb ik niet één type therapie gekozen, maar heb ik een combinatie van edelsteentherapie, klankschaalsessie en een reading gedaan.

  De werkruimte is schoon en praktisch. Joann heeft affiniteit met werken met edelstenen. Er staan dan ook een aantal vitrine-kasten gevuld met mooie edelstenen.

  Tijdens de sessie legde Joann uit wat ze ging doen, wat heel prettig is. Ik heb niet goed onthouden wat er precies gedaan is. Wel is me bijgebleven dat de klankschaalsessie heel fijn voelde. En dat de edelsteentherapie heel rustgevend was.

  Na de sessie was ik totaal ontspannen. De aantal dagen erna bleef ik de effect van helderheid behouden.

 • #5

  Angélique (woensdag, 08 juli 2015 20:54)

  Ik werk al een tijd met heilige geometrie en kwam bij jou de mooie flower of life stickers tegen die ik voor mezelf en voor het helen van cliënten gebruik.
  Dank je voor de snelle en accurate afhandeling van mijn aankoop en het delen van je site.
  Een mooie heldere open hartverwarmende site.
  Namaste

 • #4

  Karin (woensdag, 20 mei 2015 22:27)

  Beste Yee Man,
  Bedankt dat ik 100% van mijn hele huis kan genieten!

  In 2013 ben ik verhuisd naar heerlijke huis maar één kamer voelde meteen onprettig aan. Dit werd daarom ook de logeerkamer want die gebruik ik niet vaak en ik kon de deur dicht houden.

  Yee Man heeft eind nov 2013 mijn hele huis gereinigd.

  Bij de logeerkamer benoemde zij dat ze hier even wat extra aandacht aan wilde besteden omdat dit echt nodig was. (Ik had Yee Man van te voren niets verteld over het gevoel dat deze kamer bij mij opriep.)
  Ik heb de kamer na de intensieve reiniging iedere dag bekeken en ongeveer 1week later was de kamer letterlijk helderder en voelde neutraal aan. Sindsdien is het een fijne kamer zoals de rest van het huis!

 • #3

  M (zaterdag, 25 april 2015 17:19)

  Hallo Yee Man,

  Bedankt voor de behandeling! Gaat al wat beter nu. Ga weer voorzichtig beginnen met sporten. Mooie site trouwens.

 • #2

  Kamy Ridderikhoff-Wong (vrijdag, 20 maart 2015 22:49)

  Mijn ervaringen na telefonische consult bij Joann.
  Wij zijn een gezin met vier leden. Begin 2014 zijn wij verhuisd. Wij hebben wat tijd nodig om aan het huis te wennen en het huis aan ons natuurlijk. Eind 2014 werd ik en mijn man een aantal keer per nacht wakker gemaakt door onze zoontje van drie jaar oud. Hij kwam naar mij toe en zegt dat hij niet kon slapen. Omdat een meneer en een hond ("spirituele bezoekers") hem elke keer wakker maken. Ik geloof in hem, terwijl ik ze niet heb gezien. Ik toon interesse en vraag ook hoe ze eruit zien en wat ze doen. Of ze aardig zijn etc. Maar met mijn man heeft hij daar nooit over gehad. Joann vroeg waar het bed stond. Het bed stond gelijk twee meter voor de deur. Als wij de deur open maken dan zien wij het bed meteen. You can't mis it. Joann zegt: "Feng Shui gezien stond het bed niet op een rustige plek." De deur staat vaak open en iedereen die langs loopt, ziet hem slapen in bed. Wij hebben het bed meteen verplaatst en gelijk die nacht (en dat weekend) sliepen die kleine man en wij de hele nacht door. Joann zegt dat de spirituele bezoekers voorbijgangers zijn. Nu zo af en toe zegt hij dat ze nog zijn. Waar heb je ze niet, als je hierin gelooft. Het kan ook onze familieleden zijn. Leven in harmonie tussen de werelden vind ik persoonlijk het belangrijkst. Hartstikke bedankt Joann. Doe de groeten aan de spirituele wereld. Ga naar het licht, my dear.

 • #1

  Kamy Ridderikhoff-Wong (vrijdag, 20 maart 2015 21:15)

  Inspirerende en interesse opwekkende site!
  Ik verwacht bij de titel levensritueel iets meer toelichting in grote lijnen. Ik was helemaal in de leesflow en opeens hield de leestekst op. Wat houdt die rituelen in? Wat ga je doen? Hoe ga je doen? Erg nieuwsgierig naar. Dat mis is ik voor me gevoel.
  Heel veel succes!

  Kamy