Huisreinigig

 Huisreiniging sessie

 

Elk keer als ik een huis reiniging opdracht krijgt vind ik het heel spannend, eerder exciting!  Als ik een aanvraag binnen krijgt ga ik eerst een huiswerk voorbereiden voordat ik live naar de locatie gaat bezoeken. De huiswerk is de plattegrond bestuderen van de woning en nabij omgeving.  De  numerologie en feng shui geef ik ook nog de aandacht van het huis.  Verder ga ik ook alle belastingen van te voren meten Bv. Sfeer, wateraders, entiteiten poort enz.. Wat ik zelf ook belangrijk vindt om te weten is, hoe de familie opstelling is, dit kijk ik op een Chinese feng shui  en dierenriem wijze.  Al gauw kom ik er achter wat er aan de hand is met de huis en dan op de dag van huis reiniging erop in spelen. Voordat ik de grote werk gaat verrichten, gaan we eerst bespreken wat ze van mij verwachten, wat ik voor hun kan beteken en hoe het eruit ziet zo'n sessie. Meestal maak ik een rondje door het huis, vaak krijg ik al snel de indrukken of sfeer van een bepaalde kamer die mij aandacht trek.  Eerste ronde maak ik met de salie, klank en of spray de ruimte schoon, dit doen we samen met de bewoners, want dat wordt extra bekrachtigd als de bewoners ook zelf meedoen. Daarna gaan we meestal naar een ruimte toe die extra aandacht nodig heeft en dan geef ik een healing.

 

Vaak zet ik een in of uit stroom vortex neer zodat er echt alles wat het ook niet meer hoort in dat huis ook daadwerkelijk op te ruimen! Het is prachtig om te zien dat er oude zielen die al eeuwenlang rond dolen in dat huis omdat ze bv niet weten dat ze al over zijn, hun naar huis te sturen!! Het is mooiste en dankbaarste werk die er zijn...

 

Achteraf bespreken we nog de details of geef ik nog feng shuis tips voor ondersteunen producten.  Bij sommige gevallen is er een tweede reiniging nodig. Coaching werk hoort het ook bij, want...... je huis is een spiegel vanzelf!