Energetische Huisreiniging

 Huisreiniging sessie

 

Steeds als ik een nieuwe opdracht krijg, vind ik het heel spannend en leuk om de woning of pand  energetisch te reinigen. Wat ga ik doen na een aanvraag  voor een energetische huis-reiniging ?

Als ik een aanvraag binnen krijg, leg de informatie die ik  heb van de bewoner(s) en het huis/pand neer voor nader onderzoek, (huiswerk) voordat ik live de locatie ga bezoeken. Het huiswerk is het plattegrond (en rondom) bestuderen van de woning en de omgeving. De nummerologie en feng shui krijgt ook de nodige aandacht van het huis.  Verder ga ik ook alle belastingen van te voren meten bijvoorbeeld: Sfeer, wateraders, entiteiten poort enz.. Wat ik zelf ook belangrijk vindt om te weten is, hoe de familie opstelling van u of gezin ?

Deze behandel ik op een Chinese feng shui  en dierenriem wijze.  Door dit te bestuderen weet ik wat er aan de hand is met de woning of mensen,.

Op de dag van huis-reiniging zal ik hier dieper op in te gaan. Voordat ik de energetische huisreiniging  ga verrichten, gaan we eerst bespreken wat men van mij kan verwachten.

Wat ik kan betekenen, en hoe de sessie zal verlopen. Door een ronde in het huis te lopen zal ik indrukken krijgen van sferen van bepaalde kamer(s) die mij aandacht trekken.  In samenwerking met de bewoner(s) te betrekken zodat de energetisch huisreiniging extra  wordt bekrachtigd. 

Mogelijk kunnen er nog ruimtes in woning of pand zijn die nog extra aandacht en healing nodig hebben, afhangend of er nog klachten zijn.

Bij sommige gevallen zal er een tweede energetische huisreiniging nodig zijn, dit zal u zelf gaan merken bij geen verbetering.

 

Door middel van extra ondersteunde producten te plaatsen bijv een vortex te plaatsen of homehealer in te zetten, zodat echt al het (oude) en negativiteit die en niet meer bij de woning of pand horen worden opgelost! 

 

Indien de huisreiniging ten einde is, zal er nabespreking zijn van de sessie met details, en geef ik u advies en voorlichting van feng shui huis tips voor ondersteunende producten.  Bij sommige gevallen is er een tweede energetische huisreiniging nodig. 

U geeft deze positieve verbetering tenslotte niet alleen voor jezelf, maar ook voor iedereen die in dezelfde leefomgeving van de woning/pand behoren.

Geef meer positieve aandacht voor verandering aan jezelf/gezin, enof woning/pand want het geeft een weerspiegeling van jezelf! 

 

 

 

Laat uw potentiële huis checken!!

 

 

Wat is er belangrijk als je een woning gaat kopen?

Wat voor gevoel krijg je als een huis of pand binnen komt.

Toch komt er meer bij kijken dan je denkt, kom je er vaak te laat achter dat de woning qua feng shui of energie echter niet zo gunstig is. Zo kreeg ik een opdracht van een klant die reeds een woning had gekocht totaal ongunstig was, tijdens mijn energetische huis-reiniging sessie kwamen er een aantal dingen aan het licht.

Ik heb samen met de bewoner de rituelen verricht om het de woning alsnog positief en energetisch kunnen reiniging.

Er zijn genoeg middelen om een woning of pand gunstiger en beter en positiever te krijgen.

 

Er zijn twee verschillende situatie wat je wel en niet kunt veranderen in de omgeving van een woning of pand;

 

1 ; Woning indeling : bij het plaatsing van keukenblok, of badkamer niet in orde zijn.

 Tevens is de omgeving buitenshuis erg belangrijk om te weten wat staat of staan er voor objecten rondom de woning ?

Optie 1: Is niet altijd te veranderen, tenzij of indien mogelijk toch de ruimtes op of verbouwen.

 

2 ; Binnenshuis kan de energie bevuild zijn door allerlei redenen. De vraag is natuurlijk hoe is de vroegere/oude leefsituatie geweest van de vorige bewoner? Zijn er entiteiten aanwezig? Lopen daar water aders, en aardstralingen onder de grond? Of is moeder aarde vervuild door wat daar is gebeurt bijv, dat op deze plek ooit veel mensen zijn overleden door de oorlog?

Optie 2: Hier is wel werk aan de winkel, daar is zeker wat aan te doen.

 

Moeder aarde kan zo bevuild zijn, dat er soms meerdere keren nodig is om energetisch gereinigd te worden.

Bij mijn klant was de situatie optie 1. De energie stroomt niet! Bijna alles stond verkeerd. Wc, badkamer, keuken enz.. , dit kun je dus niet veranderen, tenzij je huis helemaal opnieuw gaat bouwen of verbouwen. Hooguit kun je een bed, bankstel of kast te verplaatsen. Buitenshuis kunnen er objecten zijn die ongunstig en nadelig kunnen zijn.

 

Zo kreeg ik een opdracht van een klant die met mij contact had opgenomen.

Zij wil graag geholpen worden, vanwege lichamelijke klachten, en last had van onrust in huis.

 

Ik vertelde haar dat er allerlei lichamelijke klachten kunnen ontstaan of andere negatieve gebeurtenissen  zoals ruzies, familie problemen, depressief  ( alles lijkt tegen je te werken ).

Ik probeer haar gerust te stellen en informeer haar over hoe wat en waar.

Wij onderschatten de energieën en of entiteiten in een woning/pand ons kan aan doen.

Ze zijn niet met het oog waar te nemen, maar kunnen een hoop schade toe brengen aan de leefomgeving. (domino effect)

 

Wat ik wil vertellen is dat een goede woning of pand ontzettend belangrijk is, we leven, slapen, eten in dat huis. Graag willen leven in een harmonieuze omgeving, met voorspoed en gezondheid. Wees bewust en sceptische en voorbereid voordat je een woning of pand gaat kopen! Vraag je af wat de reden is waarom een huis te koop staat en hoeveel mensen er al geweest zijn om dit huis te bezichtigingen en waarom dit huis niet verkocht is ? Laat door een deskundige je huis van binnen en buiten nakijken.

 

 

 

Tip: misschien ongewoon maar zeker heel belangrijk neem je kinderen mee (0-5jaar) om de woning te bezichtiging. Zijn uw kinderen rustig en gaan ze fijn spelen is dat een goed teken, is of zijn uw kind(eren), huilend en zeurend dan lijkt mij verstandig om iemand in te schakelen voor verder onderzoek naar de woning.

Vooral jonge kinderen zijn heel gevoelig !!

Heeft u nog geen kinderen enof weet u niet zeker waaraan u begint schakel hulp in !

Dus denk heel goed na voor dat je besluit een woning/pand te gaan kopen !

 

 

Huizen kunnen met ons meegroeien, zo is het uit mijn eigen ervaring met onze woning wel gebleken.

Toen wij in het begin onze woning betraden merkte we nog weinig.

We waren onwetend en dachten de juiste woningen te hebben gevonden.

Na ruim een 8-9 maanden begonnen er bij ons vage lichamelijke klachten opkomen, vaak ziek zijn,  hoofdpijn, spierklachten, stress, en rusteloosheid,vermoeidheid.

Wij zijn door een chinees familielid er achter gekomen dat dit met feng shui te maken heeft.

Zo waren er meer dingen in en om het huis die niet zo gunstig waren, bijv achteraf bleek dat er ook wateraders lopen (die slecht zijn voor je gezondheid). Door feng shui toe te passen hebben we veel gedaan om dit huis tot een harmonieuze, rustgevend, en liefdevol en niet te vergeten gezond te kunnen leven! Er zijn echt wel mogelijkheden (ook al is je huis niet echt super) om je huis positief te verbeteren, maar je zult veel positieve energie en aandacht er in moeten insteken en aan jezelf te werken. Het huis geeft een reflectie van jezelf !

 

 

 

 

Heb je ook hulp nodig ?, en heb je vragen of je gaat binnenkort een woning of winkelpand huren/kopen? Bel of mail mij. 0611159010, info@flowers-of-life.nl