Huisreiniging

 Huisreiniging sessie

 

Steeds als ik een nieuwe opdracht krijg, vind ik het heel spannend en leuk om de woning of pand  energetisch te reinigen. Als ik een aanvraag binnen krijg ga ik eerst  voorbereiden (huiswerk) voordat ik live de locatie ga bezoeken. Het huiswerk is het plattegrond bestuderen van de woning en nabij omgeving.  De  nummerologie en feng shui geef ik ook nog de aandacht van het huis.  Verder ga ik ook alle belastingen van te voren meten bijvoorbeeld: Sfeer, wateraders, entiteiten poort enz.. Wat ik zelf ook belangrijk vindt om te weten is, hoe de familie opstelling is, deze bekijk ik op een Chinese feng shui  en dierenriem wijze.  Al gauw kom ik er achter wat er aan de hand is met de woning of mensen, en op de dag van huis reiniging  hier dieper op in te gaan. Voordat ik het grote werk ga verrichten, gaan we eerst bespreken wat men van mij kan verwachten, wat ik kan betekenen en hoe de sessie zal verlopen. Meestal zal ik een rondje door het huis lopen en onderzoeken wat er aan de hand is.  Al snel  voel ik de ruimtes aan en krijg  indrukken door van sferen van een bepaalde kamer(s) die mij aandacht trekken.  In samenwerking met de bewoner(s) te betrekken zal de energetisch huisreiniging extra  worden bekrachtigd. 

Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er nog ruimtes in woning of pand die nog extra aandacht en healing nodig hebben, afhangend van de klachten.

 

Mogelijk kan het voor komen om nog een extra ondersteuning  te plaatsen is een vortex neer te zetten, zodat  echt alles wat oud en negativiteit is en niet meer bij de woning of pand hoort wordt opgelost! 

 

Een nabespreking  vindt plaats van de sessie en details en geef ik u van feng shui huis tips voor ondersteunende producten.  Bij sommige gevallen is er een tweede reiniging nodig. Coaching  hoort er ook bij, want...... jouw woning of pand is een spiegel van u zelf! 

 

 

 

Laat uw potentiële huis checken!!

 

 

Wat is er belangrijk als je een woning gaat kopen?

Wat voor gevoel krijg je als een huis of pand binnen komt.

Toch komt er meer bij kijken dan je denkt, kom je er vaak te laat achter dat de woning qua feng shui of energie echter niet zo gunstig is. Zo kreeg ik een opdracht van een klant die reeds een woning had gekocht totaal ongunstig was, tijdens mijn energetische huis-reiniging sessie kwamen er een aantal dingen aan het licht.

Deze heb ik grotendeels kunnen verhelpen en zijn genoeg middelen om een woning of pand gunstiger en beter te krijgen.

 

Er zijn twee verschillende situatie wat je wel en niet kunt veranderen in of om een woning of pand;

 

1.Woning indeling bij het plaatsing van keuken, of badkamer niet in orde zijn.

 Buitenomgeving rondom een woning spelen ook een grote rol.

Optie 1: Is niet veel aan te veranderen tenzij of indien mogelijk toch de ruimtes op of verbouwen.

 

2. Binnenshuis kan de energie bevuild zijn door allerlei redenen. De vraag is natuurlijk hoe is de leefsituatie geweest in de woning? Zijn er entiteiten aanwezig? Lopen daar water aders, en aardstralingen onder de grond? Of is moeder aarde vervuild door wat daar is gebeurt bijv, dat op deze plek ooit veel mensen zijn overleden door de oorlog?

Optie 2: Hier is wel werk aan de winkel, daar is zeker wat aan te doen.

 

Moeder aarde kan zo bevuild zijn, dat er soms meerdere keren nodig is om gereinigd te worden.

Bij mijn klant was de situatie optie 1. De energie stroomt niet! Bijna alles stond verkeerd. Wc, badkamer, keuken enz.. , dit kun je dus niet veranderen, tenzij je huis helemaal opnieuw gaat bouwen of verbouwen. Hooguit kun je een bed, bankstel of kast te verplaatsen. Buiten haar huis tegen over de hoofdingang staat een lantaarnpaal, of wat ook ongunstig is een boom tegenover je voordeur .

 

Zo kreeg ik een opdracht van een klant die met mij contact had opgenomen.

Zij wil graag geholpen worden, vanwege lichamelijke klachten, en last had van onrust in huis.

 

Ik vertelde haar dat er allerlei lichamelijke klachten kunnen ontstaan of andere negatieve gebeurtenissen  zoals ruzies, familie problemen, depressief  ( alles lijkt tegen je te werken ).

Ik probeer haar gerust te stellen en informeer haar over hoe wat en waar.

Wij onderschatten de energieën en of entiteiten in een woning/pand ons kan aan doen.

Ze zijn niet met het oog waar te nemen, maar kunnen een hoop schade toe brengen aan de leefomgeving. (domino effect)

 

Wat ik wil vertellen is dat een goede woning of pand ontzettend belangrijk is, we leven, slapen, eten in dat huis. Graag willen we een harmonieuze omgeving, met voorspoed en gezondheid. Wees bewust en sceptische en voorbereid voordat je een woning of pand gaat kopen! Vraag je af wat de reden is waarom een huis te koop staat en hoeveel mensen er al geweest zijn om dit huis te bezichtigingen en waarom dit huis niet verkocht is ? Laat door een deskundige je huis van binnen en buiten nakijken.

 

 

 

Tip: misschien ongewoon maar zeker heel belangrijk neem je kinderen mee (0-3jaar) om de woning te bezichtiging. Zijn jouw kinderen rustig en gaan ze fijn spelen is dat een goed teken, willen ze weg, huilend en zeurend dan lijkt me niet verstandig om iemand in te schakelen voor verdere onderzoek naar de woning.

Vooral jonge kinderen zijn heel gevoelig

Dus denk heel goed na voor dat je besluit een woning te gaan kopen.

 

 

Huizen kunnen met ons meegroeien, zo is het uit mijn eigen ervaring met onze woning wel gebleken.

In het begin merkte we nog weinig in de woning.

We waren onwetend en dachten de juiste woningen te hebben gevonden.

Na ruim een 6 maanden begonnen er bij ons vage lichamelijke klachten, ruzies en vaak ziek werden.

Wij zijn door een chinees familie lid er achter gekomen dat dit met feng shui te maken heeft.

Zo waren er meer dingen in en om het huis die niet zo gunstig waren, bijv achteraf bleek dat er ook wateraders lopen (die slecht zijn voor je gezondheid). Door feng shui toe te passen hebben we veel  gedaan om dit huis tot een harmonieuze, rustgevend, en liefdevol te kunnen leven. Er zijn echt wel mogelijkheden (ook al is je huis niet echt super) om je huis te verbeteren, maar je zult veel energie en aandacht moeten insteken en aan jezelf te werken. Je huis is een reflectie van jezelf !

 

 

 

 

Heb je ook hulp nodig en heb je vragen of je gaat binnenkort een woning of winkelpand huren/kopen? Bel of mail mij. 0611159010, info@flowers-of-life.nl