Huisreiniging

 Huisreiniging sessie

 

Steeds als ik een nieuwe opdracht krijg, vind ik het heel spannend en leuk om de woning of pand  energetisch te reinigen. Als ik een aanvraag binnen krijg ga ik eerst  voorbereiden (huiswerk) voordat ik live de locatie ga bezoeken. Het huiswerk is het plattegrond bestuderen van de woning en nabij omgeving.  De  nummerologie en feng shui geef ik ook nog de aandacht van het huis.  Verder ga ik ook alle belastingen van te voren meten bijvoorbeeld: Sfeer, wateraders, entiteiten poort enz.. Wat ik zelf ook belangrijk vindt om te weten is, hoe de familie opstelling is, deze bekijk ik op een Chinese feng shui  en dierenriem wijze.  Al gauw kom ik er achter wat er aan de hand is met de woning of mensen, en op de dag van huis reiniging  hier dieper op in te gaan. Voordat ik het grote werk ga verrichten, gaan we eerst bespreken wat men van mij kan verwachten, wat ik kan betekenen en hoe de sessie zal verlopen. Meestal zal ik een rondje door het huis lopen en onderzoeken wat er aan de hand is.  Al snel  voel ik de ruimtes aan en krijg  indrukken door van sferen van een bepaalde kamer(s) die mij aandacht trekken.  Bij de eerste ronde maak ik met de salie, klank en of spray de ruimte schoon, dit doen we samen met de bewoner(s), want dat wordt extra bekrachtigd als de bewoner(s) ook zelf meedoen. 

Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er nog ruimtes in woning of pand die extra aandacht en healing nodig hebben.

 

Mogelijk kan het voor komen om nog een extra ondersteuning  te plaatsen is een vortex neer te zetten, zodat  echt alles wat oud en negativiteit is en niet meer bij de woning of pand hoort wordt opgelost! 

 

Een nabespreking  vindt plaats van de sessie en details en geef ik u van feng shui huis tips voor ondersteunende producten.  Bij sommige gevallen is er een tweede reiniging nodig. Coaching  hoort er ook bij, want...... jouw woning of pand is een spiegel van u zelf!